Ankara Oto Estetik

Aracınızın ilk günkü gibi görünmesi, aracınızı güneş yanığı, solma ve çizilmelere karşı korunması, estetik bir görünüm kazanması için oto estetik hizmetimiz bulunuyor.

Boya Koruma ve Pasta Cila İşlemi 


Boya Koruma
Boya Koruma; aracın dış yüzeyini güneş ışınları, kızılötesi-UV ışınları, hava olayları, doğa şartları ve yıkamadan dolayı oluşan matlaşmayı ortadan kaldıran bir işlemdir.
Bu işlemde 3M’in özel Çizik Giderici, Boya Koruyucu ve Pastası ise bu sorunlar ortadan kaldırılması amaçlanmaktadır.

Pasta Cila 
Pasta Cila işlemi, aracınızda oluşan çizik ve pürüzlerin yok edilmesi işlemidir. Aracınızın Pasta işlemi ve Cila olarak 2 farklı işlemden geçirilir. Pasta İşleminde; aracınızın boya üzerindeki pürüzlerin giderilmesi ve parlatılması gerçekleştirilir. Cila İşleminde; aracınızın Cilalama veya pasta yapılan yüzeyin parlatılıp, bu parlaklığı koruması gerçekleştirilir.
Yapılan bu 2 farklı işlemde, aracınızın boyası kusursuz hale geltirilir. Bu işlemleri Mequiars, 3M gibi markalı ürünlerden faydalanarak yapılmasını öneriyoruz. Çünkü dayanıklılığının olabildiğince uzun olması tercih sebebi olmasından kaynaklı memnuniyet uyandırmayı amaçlamaktayız.

 

Kil Temizliği
Aracın fren ve balatalarının aşınmasından kaynaklı olarak araç yüzeyine yapışan demir tozları, hava koşulları nedeniyle yabancı cisimler ile birlikte araç yüzeylerine zarar verip gözle görünmeyen fakat ileride aracınıza sorun çıkarabilecek boya kusurlarına sebep olacaktır. Örneğin, aracınızın yüzeyine elinizi sürdüğünüzde elinizin bazı bölgelerde takılması, kaportadaki boya söküğüne kadar görünümsel olarak bozulmalara neden olduğunu hissedersiniz. Bir nevi zımparalanmış gibi bir hissiyat verir bazı bölgeler. Bu durumda Kil Temizliği işlemi yapılır.

Bu işlemdeki amaç; kayganlığını kaybetmiş zımpara görünümlü yüzeylerin yabancı cisimlerden arındırılması ve Kayganlığını oluşturulmasıdır. Kil temizliği ve Demir Tozlarının temizliği yapılan araçlar Pasta Cila işlemine hazır hale gelir. Bu işlemler sayesinde aracınızın görünümsel verimliliği en yüksek olduğu sonuçlara imza atmanız mümkün. Aracınıza uzun süreli kalıcı parlaklık sağlayabilirsiniz.

Uygulama Evresi;
•    Uygulamadan önce araç yıkanır.
•    Yıkanan araç kurumaya bırakılır.
•    Araç gölge, kuru ve serin bir ortama çekilir, Kil Temizliği yapılır.
•    Kil temizliğinin uygulandığı bölgelere, çizik derecesine göre Kalın veya İnce Pasta uygulanır.
•    Pasta işleminden sonra oluşan Polisaj makinelerinden kaynaklanan Yün, keçe ve sünger pedin bırakmış olduğu örümcek ağı veya hologram dediğimiz kötü görünümü ortadan kaldırmak amacı ile Hare giderici uygulanır.
•    Hare giderici işleminden kaynaklanan bölgesel ıslaklıklar Mikrofiber Temizlik Bezi ile temizlenir.
•    Araç iyice kurulanır, ardından Koruyucu Wax yapılır.
•    Koruyucu Wax işleminin gölgede veya serin bir ortamda yapılması gerekir, aksi takdirde çeşitli izler bırakır.


Pasta Cila ile Boya Koruma arasındaki farklar;
Pasta Cila işlemimizde Boya önce aşındırma işlemi daha sonra parlatma işlemi yapılır. Boya Koruma işleminde böyle bir durum söz konusu değildir. Boya Koruma, tabakanın en üst yüzeyine uygulanır. Üstelik Boya Koruma işlemi tek seferde yapılırken, Pasta Cila işlemi çiziklerin derecesine bağlı olarak 2-3 sefer yapılmaktadır.


Eğer aracınızın Parlak ve Canlı görünmesini istiyorsanız; 
•    Pasta Cila işlemini yılda en az 3-4 kez yapılmasını öneriyoruz.
•    Kaplama işleminin ise; 3 veya 4 yılda bir yaptırmanızı öneriyoruz.

Çizilmez Cam Filmi;
Cam filmi, aracınızın camları üzerine ince polimer reçinesi kaynaklı termoplastik özelliğe sahip UV malzemelerdir. Aracınızı daha çekici görünmesini ve yüzeyinde parlaklık sağlar.
Müşterilerimizin en temel şikayetlerinden biri olan Güneş yanıkları ve Renk Solmaları vs. durumlarında olumsuzluk hissetmelerine son!
Kaliteli ve 3 yıla kadar garanti sunduğumuz Çizilmez Özellikli UV filtre yapılı cam filmleri ile aracınıza daha canlılık ve mükemmellik katabilirsiniz.

Özellikleri ve Faydaları;
•    Güneşten gelebilecek tüm zararlı ışınları filtreleme yapar, araç içi izolasyonu sağlar.
•    Döşemelerin ve kabin yüzeylerinin solma ve lekelenme durumlarını engeller.
•    Camın çizilmesini ve darbe almasını güçleştirir, kullanım ömrü sağlar.
•    Araç içi mahremiyet ve gizliliğini sağlar.
•    Dışsal göz temasını engeller, araç içi caydırıcılığı sağlar.


Cam Filmi İşlemi Yapılışı;
•    Uygulanacak camın dış yüzeyi özel temizleyiciler yardımı ile temizlenir.
•    Cam temizleyici uygulandıktan sonra tüm yüzeye nüfuz ettiğinden emin olunmalı, aşırı nemlenme ve damlacıklar varsa, cam jiletleri veya silecekler yardımı ile damlalar temizlenmeldir.
•    Camın dış yüzeyine su püskürtme işlemi yapılarak uygulanacak filmin ölçüsü alınır.
•    Film yüzeye yapıştırılır, tekrar ölçümü alınır. Eğer fazlalık kısımlar varsa cam jiletleri ile kesilir ve uygun ölçülerde boyutlandırılır.
•    Kesilen film parçası üzerinden koruyucu şeffaf tabaka dikkatli bir şekilde çıkarılır.
•    Camın üzerinde kalan filmler, kenarlarında boşluk kalmayacak şekilde yerleştirilir.
•    Filmin altında kalan kabarcıklar varsa, yüzey nemlendirilir. (kaygan jel, cam temizleyici)
•    Spatula kullanılarak uygulama yüzeyine zarar vermeden düzleştirme işlemi yapılır.
Bu işlemleri yaparken fön makinesi veya ısı tabancası kullanmanızda yarar var. Çünkü sıcak yüzeyler daha tutucu yüzeyler haline gelir, işleminizi kolaylaştırır.
 

Motor Temizleme ve Detaylı İç Temizlik; 
Araç temizleme ürünleriAraç detaylı temizlik ürünleri

Motorun estetiği kadar sağlıklı çalışması da önemlidir. Motordaki herhangi bir yağ kaçağı vb olumsuz durumu çok daha kısa sürede görebilmek, elektronik sistemlerin sağlıklı çalışmasını sağlamak için motor temizliğine önem vermelisiniz.

Motor temizliğini özel olarak üretilmiş malzemelerle yapıyoruz. Uzman ve deneyimli personelimiz motorunuza ve elektronik aksamlara zarar vermeden temizliği sağlıyorlar.

Motor temizliğinin yanı sıra, hijyenik ve ferah bir araç içine sahip olabilmeniz için de detaylı iç temizlik uygulamamız bulunuyor. Aracınız her ne kadar temiz gibi görünse de zamanla kötü kokular ve bakteriler aracın içinde birikebiliyor. Profesyonel iç temizlik sonucunda aracınız ilk günkü görünümünü kazanacaktır.

Seramik Kaplama
Aracınızın dışsal etkilerden korunması ve yüzeysel dayanıklılığını arttırmak amacı ile kimyasal ve teknolojik işlemler işle aracınıza sunulan hizmetimizdir. Araç bakımlarında En çok tercih edilen uygulamalarımızdan biri olup Cila İşleminin Nano-Teknolojik hizmetler ile birleşimini esas alan bir uygulamadır.
Kusursuzluk arayışınızı, estetik otokuaför hizmetimizle sağlayabillirsiniz. Aracınıza olabildiğince estetiksel ve bakımsal bir tercih sunuyoruz. Bakımına özen gösteren her müşterimize dayanıklılık önemli diyorsanız, Sert ve Çizilmez özelliğe sahip Seramik Kaplama hizmetimizden faydalanabilirsiniz.
Aracınız için mükemmel bir görsel hayal ediyorsanız, aracınızdaki çizikler sizi tedirgin ve bir o kadar görsel rahatsızlık veriyorsa Seramik Kaplama hizmetimiz tam size göre.
Aracınıza kusursuzluk ve mükemmel görsellik sağlamak sizin elinizde.!

Seramik Kaplama Nedir ve Ne İşe Yarar?
Seramik Kaplama Vernik Tabakası üzerine oluşturulan sert bir parlak yüzey oluşturulması işlemidir. Aracınızın komple yıkanması ile işleme hazırlığı yapılmaktadır.
Seramik Kaplama işleminde alanında uzman kişi ve kişilerce kaliteli bakım ürünleri kullanılmaktadır. 

Uygulamanın yapılacağı ortamın;
•    Rutubetsiz
•    Serin
•    Kapalı
Ortam olmalıdır.
Bu işlem, tüm boyalı yüzeylere, farlara, camlara ve plastik akşamlara kolayca uygulanabilir. Uygulanan bölgelerde iç yüzeyi ve kumaşı dahil koruma altına almaktadır.

Faydaları Neler?
•    Aracınızın dışsal görünümünü iyileştirir.
•    Aracınızın görsel performansını arttırır.
•    Araç ilk görünümünü elde etmenize olanak tanır.
•    Dış yüzeydeki oluşmuş çatlak ve pürüzleri tamamen giderir.
•    Boyası olan tüm bölgelerde hem sertlik hem de dayanıklılık sağlar.
•    Çevresel kirlenmeleri engeller.
•    Nanoteknolojik işlemler ile yüzeydeki sızdırmalar ve emilimleri engeller.
•    Kullanım ömürleri 2-3 yıl arasındadır.
•    İşlemlerimizin tamamında 3M, Meguiars ürünleri kullanıldığından ilk 1 yıl işçilik ve hizmet garantisi kapsamında olup olumsuzlukta müdahalesi sağlanır.

Kısacası;
Profesyonel ve Estetiksel olan Seramik Kaplama hizmetimiz, aracınızı çevresel faktörlerden ve yüzey aşınmalarından engeller ve korur.

Göçük Tamiri; 
Herhangi bir olası kazadan dolayı aracınızda göçükler meydana gelebilir. Teknolojik aletlerimizle göçüğün durumuna göre boyaya zarar vermeden düzeltebiliyoruz. Vakumlu araçlarımızla ve uzman personelimizle hem zamanınızı hem de aracınızı korumuş oluyoruz.

Etiketler:
Ürün ve Hizmetlerimiz
Diğer
Detay Çalışmalarımız